قلب یک عضو عضلانی است که در هر دقیقه نزدیک به 70 بار می تپد و با هر ضربان باعث می شود تا جریان خون در بدن برقرار شده و خون سالم و تمیز به اعضا و ارگان های مختلف بدن برسد. یکی از نکات قابل توجه این است که خود قلب در هر ضربان ، خون مورد نیاز خودش را هم تأمین می کند و در حقیقت قلب تنها عضو بدن است که خودش به خودش خونرسانی می کند. به همین دلیل اگر عروق خود قلب - که به عروق کرونر هم معروف هستند - دچار انسداد و تنگی شوند ، خونرسانی به عضله قلب کاهش پیدا می کند و عضله قلب دچار ضعف و نارسایی در انقباض می گردد. این ضعف قلب باعث می شود تا قدرت پمپاژ و عملکرد قلب هم کاهش پیدا کند و مجدداً خونرسانی به اعضای بدن و خود قلب هم کم شود و به این ترتیب چرخه ای از نارسایی قلب و کاهش خونرسانی به قلب تشکیل می شود که می توانند همدیگر را تشدید نمایند.
لذا درمان تنگی و انسداد عروق کرونر قلب نه تنها باعث بهبود خونرسانی به عضلات قلب می گردد ، بلکه می تواند با افزایش قدرت انقباضی قلب به بهتر شدن گردش خون در بدن کمک نماید. عمل قلب باز یکی از راه های درمان تنگی عروق کرونر قلب است.
در این عمل از پیوند رگ در قلب استفاده می شود. به این صورت که قسمت های تنگ و مسدود عروق قلب به وسیله رگهای سالم بای پس می شوند. برای پیوند رگ معمولاً از سیاه رگهای ساق و ران پا استفاده می شود. این سیاهرگها بعد از جدا شدن از پا ، از یک سمت به شریان آئورت دوخته می شوند و از سمت دیگر به ناحیه سالم عروق کرونر بعد از قسمت تنگ متصل می شوند. این کار باعث می شود تا جریان خون مجدداً در قلب برقرار شود.
در چه مواردی عمل جراحی قلب باز لازم است؟
در موارد زیر انجام عمل جراحی بای پس قلبی به شما توصیه می شود:
زمانی که درد قفسه سینه شدید وجود داشته باشد
زمانی که استفاده از استنت و آنژیوپلاستی مقدور نیست
اگر با استفاده از ورزش ، تغییر تغذیه و قطع سیگار علایم همچنان ادامه داشته باشند.
در تست های اولیه قلبی ، علایم انسداد شدید عروق قلبی دیده شود
اگر با بالون و استنت نتوان همه رگهای قلب را باز کرد
در افراد با نارسایی قلبی
در افراد دیابتی و با انسداد عروق قلبی
در افرادی که دیالیز می شوند
آمادگی برای عمل
قبل از عمل جراحی بای پس قلب ، لازم است آنژیوگرافی عروق قلبی انجام شده باشد. در اصل به دنبال آنژیوگرافی و تشخیص بیماری قلبی است که لازم می شود برای باز کردن عروق قلب از عمل جراحی قلب باز استفاده کرد. قبل از عمل جراحی قلب باز انجام اکوکاردیوگرافی قلبی لازم است. اکو نشان می دهد که قدرت عملکرد قلبی به چه نحو است؟ وضعیت دریچه های قلبی به چه شکل است و آیا لازم است علاوه بر عمل بای پس عروق کرونر ، عمل جراحی ترمیم دریچه های قلب هم صورت بگیرد یا نه؟
از دیگر تست های لازم قبل از عمل جراحی می توان به آزمایش خون ، تعیین تغداد پلاکتها و میزان رقیق بودن خون ، آزمایشات کلیه و عفونت بدن اشاره کرد.
یکی از تست های مهم قبل از عمل قلب باز انجام سونوگرافی از عروق مغزی یا اصطلاحاً عروق کاروتید است. اگر عروق کاروتید تنگ شده باشند یا مسدود باشند ، میزان عوارض بیهوشی و عمل قلب باز افزایش پیدا خواهد کرد.
در برخی از بیماران لازم است قبل از عمل جراحی برخی از داروها برای کوتاه کردن زمان نقاهت بعد از عمل قلب شروع شود. داروهایی مانند بتابلوکرها و استاتین ها می توانند از عوارض بعد از عمل جراحی کم کنند.
نحوه عمل قلب باز
برای انجام عمل قلب بای پس باید بیمار بیهوش شود. بعد از بیهوشی کامل ، لازم است ابتدا سیاهرگ های پا - ورید صافن - جدا سازی شده و آماده برای عمل شود. به دلیل طول کافی ، ورید صافن مناسب ترین ورید برای پیوند است. اگر بیماری سیاهرگ صافن مناسب نداشته باشد ، می توان از رگهای دست برای عمل استفاده کرد.
بعد از آن قفسه سینه بیمار از محل استخوان جناق سینه باز می شود تا قلب بیمار در دسترس باشد. البته یکی دیگر از عروق مهم قابل پیوند به نام "شریان سینه ای " در داخل قفسه سینه قرار دارد و بعد از باز کردن قفسه سینه ابتدا این رگ برای پیوند آزاد می شود. بعد از آن انقباض عضله قلب به وسیله ترکیبات پتاسیمی از بین می رود و قلب به حالت خاموش و بدون ضربان در می آید تا در طول عمل خونریزی زیادی وجود نداشته باشد. برای حفظ خونرسانی به سایر اعضای بدن در طول عمل لازم است گردش خون به وسیله یک دستگاه "پمپ قلبی - ریوی" حفظ شود. این دستگاه یک پمپ خون است که خون را از وریدهای بدن گرفته و بعد از تزریق اکسیژن در آن ، خون را وارد گردش خون می کند و آن را به اعضای بدن می رساند. این پمپ در زمان خاموش بودن قلب و ریه ، در حقیقت کار آنها را برای بدن انجام می دهد.
در مرحله بعد جراح ، رگهای جدا شده از پا را از یک طرف به دیواره شریان آئورت می دوزد و سمت دیگر آنها را به عروق کرونر قلب ، بعد از قسمت تنگی متصل می کند. به این ترتیب قسمت تنگی شریان کرونری به وسیله رگ پیوند شده ، بای پس می شود و جریان خون از طریق رگ پیوند شده ، در عروق کرونری جریان پیدا می کند. در عمل قلب بای پس عروق کرونری ، رگ اصلی قلب دست نخورده باقی می ماند و به جای آن رگ سالم در خارج رگ مسدود و به موازات آن پیوند زده می شود و عضله قلب همزمان از رگ اصلی تنگ و رگ پیوند شده خونگیری می کند.
جراحی قلب بدون پمپ قلبی
در برخی از بیماران که عمل جراحی ساده تری دارند امکان دارد جراح و بیهوشی قلب تصمیم بگیرند عمل جراحی را با ادامه ضربان قلب و بدون استفاده از پمپ قلب و ریه انجام دهند. در مطالعات متعددی ثابت شده است که میزان مرگ و میر در صورت استفاده یا عدم استفاده از پمپ قلب و ریه ، یکسان است ولی با این حال انجام عمل جراحی بدون پمپ قلب و ریه محاسن و معایب مخصوص به خودش را دارد.
استفاده از پمپ در بیماران بدحال و بیماران با عمل طولانی حتماً لازم است. همچنین استفاده از پمپ قلبی باعث می شود تا عمل جراحی سریعتر انجام شود. با اینحال میزان خونریزی ، سکته مغزی و روزهای بستری در بیمارستان با این روش طولانی تر است.
عدم استفاده از پمپ قلبی اگرچه برای بسیاری از بیماران مقدور نیست و صرفاً در 30 درصد بیماران می توان از آن استفاده نمود ولی با خونریزی کمتر ، التهاب کمتر و سکته مغزی کمتری همراه است.
بعد از عمل بای پس قلب
بعد از اتمام عمل جراحی قفسه سینه و پوست بسته می شند و بیمار به بخش "آی سی یو قلب باز" ICU منتقل می شود. تا زمان به هوش آمدن بیمار با دستگاه نفس می کشد و یک یا دو لوله جهت تخلیه خونریزی احتمالی در اطراف قفسه سینه گذاشته می شود. معمولاً بیماران 6 تا 12 ساعت بعد از عمل به هوش آمده و لوله تنفسی آنها خارج می گردد. لوله ها و درن های جراحی در صورت نبود خونریزی تا 48 ساعت بعد از عمل خارج می شوند. بیمار از روز دوم بعد از عمل می تواند در کنار تخت نشسته و حتی کمی راه برود.
معمولاً دوره عمل جراحی در بیمارستان 4 تا 6 روز طول می کشد و بعد از آن بیمار بعد از آموزش های لازم در مورد نحوه فعالیتها و مراقبتها از بیمارستان مرخص می شود.
عمل جراحی بای پس قلب ، درمان قطعی انسداد عروق قلبی نیست بلکه یکی از راههای کنترل علایم بیماری است. بیماران بعد از عمل حتماً باید طبق توصیه های پزشک معالج خود به مصرف داروها ، کنترل وزن ، قطع سیگار ، ورزش و داشتن فعالیت بدنی و رژیم غذایی مناسب ادامه دهند.
دیدگاههای بازدیدکنندگان
با سلام بنظرم در صورت امکان عمل آنزیو و یا با استنت و با بالون درمان شود بهتر از عمل باز است
ارسال پاسخبا سلام
ارسال پاسخاین انتخاب به عوامل مختلف بستگی دارد. هدف در درمان بیماران قلبی افزایش طول عمر با کیفیت است. در برخی از موارد این هدف با عمل باز بدست می آید و در برخی موارد با استنت و آنژیوگرافی. اگرچه مطالعات و پیشرفت های علمی و تکنولوژی به سمت استفاده از روشهای کمتر تهاجمی است.
با سلام : رگ با پس شده چه میشود . خلاء جریان خون و خون راکد قبلی چه وضعیتی خواهد دااشت . ایا سلولهای رگهای بای پس زنده میمانند .
ارسال پاسخبا سلام
ارسال پاسخرگ بای پس شده که از قبل تنگ است، سر جایش باقی می ماند و زنده است. جریان خون بدلیل تنگی رگ در آن برقرار نیست و رگ پیوندی جریان خون را بر عهده دارد. در سالهای بعد اگر رگ پیوند شده مسدود شود، می توان رگ اولیه را باز کرد تا جریان برقرار شود.
باسلام وآرزوی توفیق
ارسال پاسخلطفاً بفرمایید بعدازپیوندرگها چه داروهایی باید مصرف شود وآیامدت محدودی مصرف میشه یاتاآخرعمربایدادادمه داد؟
باسپاس فراوان
سلام
ارسال پاسخآسپیرین و قرص چربی خون استاتین برای همیشه باید مصرف شود. اگر همزمان چربی خون یا فشار خون یا نارسایی قلب باشد هم داروهای مربوط به آنها تجویز می شود.
تشکر از پاسخ مفیدتان همیشه موفق باشید
ارسال پاسخبا سلام شانس سلامت کامل فرد بیمار پس از عمل قلب باز تا چه حد میباشد
ارسال پاسخبا سلام
ارسال پاسخبستگی به شرایط قبل از عمل مانند سکته قلبی و بیماری دریچهای دارد. اگر قبل از عمل خوب بوده باشد، در حد عادی است.
سلام مادرم اکوی قلب انجام داده گفته کمی عفونت داری باید چکار کنخ
ارسال پاسخبا سلام
ارسال پاسخعفونت قلب انواع مختلف دارد و درمان هر کدام متفاوت است.
باسلام عمل بای پس بر روی آورت انجام می شودو اورت سرخ رگ مباشد این عمل به منظور دریافت خو ن است از اورت یا خروج خون است از قلب باتشکر
ارسال پاسخبا سلام
ارسال پاسخاز خون خروجی قلب از آءورت با استفاده از رگ پیوندی به انتهای تنگی رگ قلب، پیوند زده می شود.
با سلام
ارسال پاسخبرای پیوند رگی که داخل قلب است تصمیم گرفته شده که عمل باز انجام شود
این عمل چگونه است
با سلام
ارسال پاسخدر مرحله اول از عروق کشاله ران یا داخل قفسه سینه، رگهای پیوندی برداشته و آماده می شوند و سپس در دو طرف تنگی عروق قلب، بای پس و دوخته می شوند تا خون بجای تنگی از رگهای جدید عبور کند.
با سلام و تشکر از پاسخگویی
ارسال پاسخبعد از عمل جراحی قلب باز آیا ممکن است بعد از چند سال، رنگ پیوند زده کارایی خود را از دست بده و نیاز مجدد به عمل پیوند بشه؟؟
با سلام
ارسال پاسخبله ممکن است و شایعو البته این تنگی ها بعدا با استنت و بالون قابل باز کردن هستند
سلام بابای من عمل قلب باز انجام داد و دو تا رگ پیوند زدن از پاش یکشنبه 25 دی، قرار بود ۲۹ دی بدن بخش نگهداشتند شنبه ۱ بهمن بدن بخش، موقع آوردن حالش خراب میشه بخاطر لخته ایجاد شده در پاش آمبولی میکنه احیا نمیشه از همون icu دوباره ۱ بهمن میبرن اتاق عمل دو روز سینه باز و بعد دو روز سینه بخیه زده میشه کلیه ها میگن بخاطر آمبولی از کار افتاد و ۹ بهمن برای همیشه رفت نمیدانم کم کاری از طرف پزشک شد یا پرستار که کم راه رفت بستری icu چرا طولانی شد عمل اولش هم ۶ ساعت طول کشید عمل دوم بعد آمبولیشو نمیدانم دکتر چرا اینطوری میشه به نظرتان؟
ارسال پاسخبا سلام
ارسال پاسختسلیت عرض میکنم خدمتتون.
آمبولی ریه از عوارض کمتر شایع بعد از عمل قلب باز است و چون بیماران در ICU هپارین می گیرند, کمتر اتفاق می افتد ولی ممکن است و متاسفانه سیر بدی دارد و با عوارض بالایی هم همراه است.
این که آیا اشتباه یا کوتاهی شده است, احتیاج به بررسی پرونده پزشکی و سیر درمان بیمارستان دارد و شما هر زمان خواستین میتونین پرونده رو برای بررسی از بیمارستان بگیرید. بازهم تسلیت و آرزوی سلامتی برای شما
سلام ۳۸ سالم هست و به تازگی با آنژیو متوجه شدند که یکی از عرق کنرلی قبلم ۱۰۰٪ گرفتگی دارد و یکی دیگر از رگهای کنرلی دچار عارضه دایسکشن شده است قرار بر عمل قلب باز دارم.در حال حاضر هیچ درد و یا تنگی نفسی ندارم آیا بعد از عمل در آینده میتوانم فعالیت های نرمال مثله کرزش کردن و کارهای روزمره ایی که تا به امروز را داشته ام داشته باشم؟
ارسال پاسخبا سلام
ارسال پاسخبله حتما. بعد از عمل می توانید با استفاده از نوتوانی قلبی به زندگی عادی برگردید و کارهای فعلی را انجام دهید.
تشکر بیکران از مطالب خوبتان
ارسال پاسخبا سلام من سال ۹۳ سه رگ کردند را بای پست کردم از همان موقع هم اریتمی اریتمی میکرد و الان هم بعضی مواقع اتفاق میافتد و دچار تنگی نفس میشوم لطفا الان نظر بفرمائید با تشکر
ارسال پاسخسلام
ارسال پاسخبه نظر می رسد داروهای مصرفی لازم است تنظیم گردند. با سوابق پزشکی و داروهای مصرفی تشریف بیارید
سلام.برای من سوالی که پیش اومده اینه که چه اتفاقی برای پا می افته یعنی اون رگ برداشته شده چی جایگزینش میشه؟ مگه اضافی بوده؟
ارسال پاسخبا سلام
ارسال پاسخاین رگها، وریدهای صافن هستند که رگهای سطحی پا هستند. بعد از برداشتن رگهای سطحی، جریان خون از رگهای عمقی پا ادامه پیدا می کند. البته در برخی افراد هم به دلیل نارسایی وریدهای عمقی تورم و ادم پا ایجاد می شود.
با سلام عمل قلب باز برای باز کردن رگ عمل سختی هست و جناق سینه باز میشود یا روش جدید جایگزین شده
ارسال پاسخبا سلام
ارسال پاسخروشهای کمتر تهاجمی و با اندوسکوپ هم انجام می شود ولی نتایج عمل خوب نیستند.
اخلاق شما قابل تحسینه فقط خدا میتونه این کار با صداقت و اخلاص شمارو جبران کنه
ارسال پاسخبا سلام دوست من میخاد عمل قلب باز انجام بده و از بچگی مشکل شدید قلب و درد سینه داشته الان ۱۸ سالشه.. حقیقتا نگرانم بلایی سرش بیاد ممکنه بمیرع؟(:
ارسال پاسخبا سلام
ارسال پاسخهر نوع عمل جراحی خطرات مختص خودش را دارد و لازم است اطلاعات بیشتری در مورد بیماری ایشان داشته باشیم. البته عموما عمل در این سن نباید خطر زیاد و نگران کننده ای داشته باشد.
سلام ازمدیریت که با صبر به سولات جواب دادن.. برای شما و دوستان ارزوی سلامتی دارم. خسته نباشید. زیوری از یزد
ارسال پاسخدکترگفته مادرم ۴رگ قلبش مسدودشده الان تصمیم عمل بازگفتن وحدوداً۷۰سالشه ایامشکلی براش پیش نمیاد نگرانشم؟
ارسال پاسخبا سلام و آرزوی سلامتی
ارسال پاسخخطر عمل قلب باز به. عوامل متعددی از جمله سن، وضعیت قلب، سابقه سکته قلبی ، مغزی، دیابت و فشارخون بستگی دارد. در دستان تیم جراحی خوب معمولا خطر عمل کمتر از ۲ درصد است. انشااله که عمل خوبی باشد.
سلام وقت خوش مادر من چهار تا از رگ هاش گرفته عمل قلب باز پیشنهاد کردن واینکه الان دکترا میگن رگ های خوبی برای عمل باز نداره باید چکار کرد ؟
ارسال پاسخسلام
ارسال پاسخسی دی آنژیو را بیاورید تا اگر مناسب بود، استنت شود.
سلام من ۴۶ سالمه عمل قلب باز انجام دادم دو رگ رو میخواستم بپرسم بعد چه مدت رگ پیوندی خودشو میگیره و کی میتونیم به زندگی عادی برگردیم و ایا تا اخر عمر باید با احتیاد زندگی کنیممثلا نمیتونیم وزنی بیشتر از ده کیلو رو بلن کنیم از این حرفا
ارسال پاسخبا سلام
ارسال پاسخمعمولا دو تا سه ماه بعد از عمل قلب باز می توان به ورزش و زندگی عادی بازگشت.
سلام. وقت شما بخير
ارسال پاسخپدر من ٦٥ سالشونه. ايشون ديابت وابسته به انسولين دارن و ضمناً دياليز هم ميشن سه روز در هفته
سه تا از رگهاي قلبشون گرفتگي داره و دريچه آئورت هم تنگي داره
ميخواستم بدونم عمل جراحي قلب باز براي ايشون تا چه حد ريسك داره؟ در ضمن ايشون فاويسم هستن
با سلام
ارسال پاسخعمل جراحی عروق قلب همراه با عمل دریچه به ویژه در افرادی که نارسایی کلیه دارند، طبیعتا ریسک بیشتری نسبت به بقیه افراد دارد. با اینحال عدم انجام جراحی هم در این افراد خطرناک بوده و لازم است ضمن بررسی خطرات حین عمل و انجام جراحی در مراکز مجهز تصمیم گیری شود.
خيلي ممنون از پاسخگوييتون
ارسال پاسخباسلام پدران عمل قلب بازکرده ولی درحین عمل به گفته دکترش متوجه نارسایی قلب شدن و پمپ گذاشتن ودستگاه متصل کردن بهش چندروزی به همین منوال مونده ومیگن قراره دستگاه جداکنن ولی ریسکش بالاس خدای نکرده اگه قلب جواب نده بیماری های برای کاندید قلب خواستم اول اینکه سوال کنم بااینهمه آزمایش و...میشه متوجه نارسایی قلب نشد یا سهل انگاری دکتر بوده
ارسال پاسخدوم اینکه ریسکش چقدر بالاس اگه دستگاه رو جدا کنند
ممنون میشم جواب بدین
سلام
ارسال پاسخنارسایی قلبی قبل از عمل مشخص است. احتمال زیاد حین عمل نارسایی ایجاد شده است. جدا شدن از دستگاه و ریسک آن به عوامل متعددی مانند قلب، آزمایش و داروها ارتباط دارد.
سلام و ارادت خدمتتون دوست من۵۵ سالشه و دوتا رگ گرفتگی داره دکتر براش دارو تجویز کردن و بین ۱۵ الا بیست روز درد شدید قفسه سینه اورژانسی میبرنش دکتر آیا ممکنه سریع عملش کنن؟ یا روش دیگه ای داره
ارسال پاسخسلام
ارسال پاسخلازم است سی دی آنژیو را بیاورند تا بررسی شود و در صورت مناسب بودن یا استنت درمان شود.
سلام ، پدر من گرفتگی عروق کرونر در رگ اصلی توی دو ناحیه یکی 98 درصد و یکی87 درصد داره دکتر گفته باید جراحی باز انجام بده آیا لازمه که عمل کنه و با بالن و استند مشکلش رفع نمیشه ؟ و اینکه مشکل کلیوی داره و چند بار عمل سنگ کلیه انجام داده و العان آنزیم های کلیشه بالاست و دیابت هم داره آیا از این نظر مشکلی برایش پیش نمیاد؟
ارسال پاسخلازم است سی دی آنژیو دیده شود و معاینه شوند.
ارسال پاسخسلام وقت بخیر پدر من عمل قلب بازکردند پنج تا رگ پیوند زدند، دوتا از قفسه سینه ، دوتا از دست و یدونه هم از پا برداشتند، ظهر ساعت ۱ عمل شروع شد ساعت ۵ عصر دکترش گفت عمل موفق بوده ماهم خوشحال شدیم ، اما فرداش دوباره رفت اتاق عمل و قفسه سینه رو باز کردند،اولش تلفنی قبل از عمل دوم به ما گفتند
ارسال پاسخخونریزی قطع نمیشده ولی بعد از عمل گفتند خونریزی خاصی هم نداشته فقط لخته های خونی تجمع کرده بوده که تمیز کردند و بعدش هم آوردنش icu بعد از دو ساعت هم از دستگاه جداشده و بهوش اومده رفتم حرف زدم با پدرم خیلی منگ بود ، خواستم بدونم آیا کم کاری شده که حرفشون رو دو تا کردند یا اینکه طبیعی هست، درضمن پدرم هیچ بیماری زمینه ای قبلی هم نداشته ، الان خیلی نگرانم که دوبار قفسه سینه باز شده. و آیا عوارض بیشتری خواهد داشت؟
سلام
ارسال پاسخخونریزی بعد از عمل در ۱۰ درصد موارد دیده می شود و لازم است مجددا بیمار به اتاق عمل برود. در مورد باز شدن قفسه سینه نگرانی زیادی نیست زیرا سیم های قفسه سینه هنوز جوش نخورده اند ولی عمل مجدد عوارض قلبی و مغزی را افزایش می دهد.
متشکرم از جناب دکتر عزیز و گرامی
ارسال پاسخسپاس از شما
ارسال پاسخجناب دکتر عزیز سلام من سال 93در مرکز قلب توسط دکتر بزرگوار آقای کریمی عمل شدم ، میخواستم بدونم عروق پیوند زده شده چند سال کار میکنه و آیا امکان داره مجدد عمل باز انجام بگیره ، دست بوس همه پزشکهای قلب هستم .
ارسال پاسخسلام
ارسال پاسخبستگی به مراقبت و مصرف دارو دارد. در صورت کنترل قند و چربی و نکشیدن سیگار تا 20 سال هم اکی هست. در صورت تنگی مجدد درمان اصلی استنت و بالون است و ندرتا کار به عمل مجدد می کشد.
سلام من به تازگی عمل قلب باز انجام دادم ، و در قسمت کنار زانوی چپم که رگ گرفته شده خیلی سفت شده لطفا بفرمایید دلیلش و همچنین چطور میشه برطرف بشه ممنونم
ارسال پاسخسلام
ارسال پاسخاین سفتی می تواند از عفونت، لخته خون ، التهاب دوره بهبودی یا کشیدگی پوست باشد. در هر صورت باد معاینه و سونوگرافی شوید.
سلام دکترمن ۳۸ سال دارم وچهارتا ازرگهام تنگ شده دکتربرام یک رگه فنرزد ولی باز هم تنگی نفس دارم ودرد دارم باید چکار کنم دکتر
ارسال پاسخسلام
ارسال پاسخیک رگ از ۴ رگ !؟ باید سی دی را بیاورید تا بررسی شود.
سلام آقای دکتر مادرم عمل قلب بازشده الان ۱۰ساعته ولی نارسایی قلبی داره قلبش ضعیفه دستگاه وصله لطفا راهنمایی کنید
ارسال پاسخسلام
ارسال پاسخدر بیمار که تازه عمل شده و در ICU است, لازم است پزشک بیهوشی و قلب ایشان اقدام کنند و کاری از شما ساخته نیست. شرایط بالینی در این موارد ناپایدار و متغیر است و لازم است بصورت لحظه ای کنترل شود.
سلام ببخشید شوهر من سه رگ از قلبش گرفته بود و دیروز عمل قلب باز شده ،ولی هم از دستش رگ برداشتن ،هم از پاش ،میتونم بپرسم چرا
ارسال پاسخسلام
ارسال پاسخدر برخی از افراد که رگهای پا بیماری داشته باشند و رگ کم باشد از رگهای دست هم استفاده می شود. البته پیوند رگ دست از جنس شریان رادیال بوده و کیفیت و عمر بهتری نسبت به رگ پا دارد.
سلام اقای دکتر وقت بخیر.پدر من ۵۲ سال دارن قبلا یکی از رگهاشون طی آنژیوگرافی باز شده ولی مجددا ۲ رگ بسته شده دارن که دکتر گفته باید عمل قلب باز انجام بشه. دیابت دارن که شدید نیست و فشار خون بالا هم دارن و سابقه بیماری قلبی ندارن جز اینا
ارسال پاسخمیخواستم بدونم خطر زیادی داره این عمل؟ نگرانشون هستم ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
ارسال پاسخبهتره سی دی آنژیو را بیاورید تا ببینم
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما بنده 49سال دارم بیست روز جلوتر عمل قلب باز کردم دکتر جراح بعد از عمل گفت که چیزی که تو سی دی آنژیو دیدم با اون قلبی که موقع عمل دیدم فرق داشته گفتند که بنده حداقل دوبار سکته کرده در ضمن قبل از عمل هم 25تا30درصد قلبم کار میکرده با این حال دکتر جراح گفت عمل خوب بوده نگران هستم از دوتا پا هم رگ برداشتندامکان بهبودی هست وکه دوباره کارایی قلبم درست بشه ممنونم
ارسال پاسخسلام
ارسال پاسخبا سی تی آنژیو که عمل نمی کنند و آنژیو لازم است. در مورد انسداد رگ و شرایط فعلی لازم است مدارک قبل و بعد از عمل دیده شود.
دکتر عزیز خیلی ممنونم از صبوری و راهنمایی خوب شما
ارسال پاسخسلام وقت بخیر پدرم ۷۰ سال سن دارند جدیدا درو قفسه سینه داشتن و اکو و فنر کارای اولیه انجام شد دکتر گفتن شاهرگ اصلی قلب ب مو بنده باید جراحی باز انجام بشه راهنمایی کنید لطفا عمل سختی هست یا... در ضمن افت فشار قند هم دارن همش میاد رو ۴۰ ۵۰
ارسال پاسخسلام
ارسال پاسخدر موارد ضروری عمل لازم است و ریسک عمل قابل قبول است. البته برای راهنمایی بهتر لازم است سی دی آنژیو و اکو را بیاورید.
سلام آقای دکتر من دو ماه پیش عمل قلب باز بای پس انجام دادم خیلی خوبم از نظر تنگی نفس ولی مشکل اینجا هست که دهانم بسته باشه ونفس از طریق بینی میکشم احساس تنگی نفس دارم با باز کردن دهانم خوب میشم مشکل چه هست ممنون
ارسال پاسخسلام
ارسال پاسخانسداد حلق و ته بینی است. به پزشک گوش و حلق مراجعه نمایید